Coaching vagy terápiás ülések megtartásához a téma érzékenysége miatt és a nyugalmas beszélgetés érdekében elszeparált, csendes és nyugodt helyiség a legalkalmasabb. Ez lehet magánlakás erre a célra kialakított része, más szakmabeliekkel közösen bérelt ingatlan egyik szobája, vagy esetleg egy teljes bérlemény. Terapeuták vagy coach-ok számára sem ideális a szakmai és a magánélet összevonása, így a saját lakásban elkülönített ülésterem kialakítása nem a legjobb megoldás. A fent említett többi bérlési mód viszont rugalmatlan, számos megkötéssel jár, és igencsak költséges lehet.


Coaching szoba, a zavartalan a nyugalom szigete

A FRoffice 2 fős coaching szobája ezzel szemben költséghatékony, mégis professzionális és minden szempontból megfelelő alternatívát nyújt terápiás vagy coaching ülések rendszeres vagy akár alkalomszerű megtartásához. Az otthonos, meleg színekkel berendezett szoba az iroda elkülönített részén, a nyüzsgéstől távol, csendes környezetben helyezkedik el. Mérete 2 személy számára pont ideális, ha azonban családterápia vagy páros coach ülés esetén kettőnél több résztvevő jelenléte szükséges, a székek száma rugalmasan növelhető anélkül, hogy bárki szűkösen vagy kényelmetlenül érezné magát a helyiségben.

A coaching szoba bérlése óradíjas rendszerben működik, nincs havi alapdíj, sem minimális bérleti idő. Akkor és annyi időre vehető ki, amennyit a munka és az ügyfelek mennyisége megkíván. Az első, minimum másfél órás bérlést próba alkalomnak tekintjük, így a megszokottnál is kedvezményesebb díjért kínáljuk ügyfeleink számára. 10 és 20 órás bérlet megvásárlása esetén további árengedményt biztosítunk visszatérő bérlőinknek.

Mindezt a város szívében, a 13. kerület központi, folyamatosan fejlődő és szépülő részén, a Dózsa György út és a Lehel utca sarkánál kínáljuk ügyfeleink számára. A tömegközlekedést használók az M3-as metróval (Lehel tér megálló), a 12 és 14-es villamossal (Lehel utca – Dózsa György út megálló), a 75-ös és 79-es trolival (Lehel utca – Dózsa György út megálló), illetve a 30-as és a 230-as buszokkal (Vágány utca – Dózsa György út megálló) juthatnak el hozzánk.

A megfelelő helyszín a sikeres coaching karrier alapfeltétele

A modern világra jellemző állandósult időhiány és a technológia fejlődése nyomán a coachok és terapeuták egyre gyakrabban kínálnak Skype üléseket is pácienseik számára. Ez több szempontból igen hasznos, például akkor, ha külföldre költözés után a páciens ragaszkodik megszokott terapeutájához, vagy épp az ország olyan részén él, ahol nem talál megfelelő, az ő problémájára célzottan választ adó szakembert.

Coaching vagy terápiás alkalom esetében azonban kiemelten fontos egyfajta kapcsolódás az ülés vezetője és vendége között. A személyes kapcsolat során ugyanis a szakember azonnal érzékeli, a páciens milyen hangulatban van, így ennek megfelelő eszközök és technikák alkalmazásával folytathatják a foglalkozást. Ez a kapcsolat egy Skype hívás során csak korlátozottan jöhet létre, hiszen a technika erőteljesen tompítja az ülésen részt vevő felek arcmimikáját, hangjuk apró rezdüléseit, amelyekből egyértelműen felmérhető az aktuális lelkiállapot. Ez pedig nagyban befolyásolhatja, akár meg is hiúsíthatja a foglalkozás sikerét.

Professzionális környezetben sokkal nagyobb eséllyel lehet eredményes egy ülés, amely a szakember hírnevéhez is nagyban hozzájárulhat. A legjobb marketing ugyanis még mindig az, ha meglévő vagy régi páciens ajánl egy bizonyos szakembert. Éppen ezért felbecsülhetetlen értékkel bír egy olyan helyszín, ahol nyugalomban, zavartalan és kényelmes körülmények között lehetséges egy coaching vagy terápiás ülés lebonyolítása.

Egy emberi lélekkel foglalkozó szakember nem zárhatja le az ülést pontosan a páciensre szánt idő lejártakor. Hiszen előfordulhat, hogy már nagyon közel járnak egy régóta fennálló probléma megoldásához. Ilyenkor általában pár plusz perc is elegendő, hogy a vendég elégedetten, megerősödve, a szükséges eszközkészlettel felruházva távozzon. Éppen ezért jó ötlet egy recepcióval és váróval rendelkező nagyobb helyiség különálló termét kibérelni. Így elkerülhető, hogy egy meghitt ülés közepébe belecsengessen a következő páciens, vagy kényelmetlenül, az ajtó előtt állva vagy az előszobában szorongva legyen kénytelen megvárni, míg rá kerül a sor.

A FRoffice coaching szobáját olyan szakemberek számára ajánljuk, akiknek rugalmasan bérelhető, a nap 24 órájában rendelkezésre álló teremre van szükségük, ahol minden rendelkezésre áll a professzionális munkavégzéshez. Különtermünk ideális helyszínt nyújt az alábbi szolgáltatások mindegyikéhez:

  • coaching
  • pszichológia
  • tanítás
  • fejlesztés
  • tanácsadás
  • asztrológia, grafológia

Különterem-bérlés a FRoffice modern és fiatalos nyitott irodájában

A FRoffice nyitott irodája a piacon egyedülállóan rugalmas feltételekkel biztosít terembérlést. A külön helyiségek bérbeadása óradíjas rendszer szerint működik, így valóban annyi időre vehetők igénybe, amennyit az aktuális munkamennyiség megkíván. A szobák berendezése mozgatható, ezért mindig úgy alakítható, hogy az ülés céljának és a résztvevők számának legmegfelelőbb legyen. Minden helyiség hétköznap munkaidőn túl vagy akár hétvégén is használható, ami ideális az olyan szabadúszó szakemberek számára, akiknek ügyfélköre főleg munka után, a kora esti órákban vagy munkaszüneti napokon elérhető.

Az irodaépületben kapukódos beléptető-rendszer működik, amivel fennakadás és portás segítsége nélkül lehetséges bejutni. Az időpontok a bérlés kezdete előtti meghatározott időintervallumon belül módosíthatók vagy lemondhatók. Így nem szükséges egy előre lefoglalt, ám lemondás miatt mégis üres terem után fizetni. Az sem jelent problémát, ha egy beeső páciens miatt hirtelen lesz szükség külön helyiségre. Ha coaching szobánk éppen szabad, egy gyors foglalási folyamatot követően akár azonnal birtokba vehető. A FRoffice kutyabarát, így bérlőink és ügyfeleik is magukkal hozhatják házikedvenceiket.

A FRoffice teljes irodahelyisége és coaching szobája is rendkívül kényelmesen berendezett: a tágas terekben komfortos, mégis funkcionális irodabútorok várják bérlőinket. A coaching szobát süppedős, karfás, elmélyedésre alkalmas fotelekkel rendeztük be, de helyet kaptak bent asztalok is, amelyeken a vendégek számára víz, kávé vagy zsebkendő kaphat helyet. Ha a coaching ülés szakmázásba csapna át, flipchart, projektor és minden szükséges irodaeszköz rendelkezésre áll, amelyek segítségével hatékonyan lehet szemléltetni a szóban elhangzottakat.

Közösségi helyiségünkben minden adott, hogy különtermeink bérlői napközben kipihenhessék az ülések fáradalmait. Teljesen felszerelt, gépesített konyhánkban lehetőség van kulturált körülmények között ebédelni, kávét vagy teát főzni. Minden helyiségünk nagy teljesítményű klímával ellátott, így vendégeinket minden évszakban kellemes hőmérséklet fogadja, ami köztudottan fokozza a munkakedvet és a munkavégzés hatékonyságát. Sportolás után vagy fontosabb találkozók előtt zuhanyzóval ellátott mosdóinkban adott lehetőség a felfrissülésre. A bérelt helyiséget profi takarítócég gondjaira bíztuk, így bérlőinket mindig ragyogóan tiszta, hozzájuk és ügyfélkörükhöz méltó helyiség fogadja.

Irodánk, így bérelhető külön helyiségeink is reprezentatív, professzionális környezetben, korhűen felújított műemlék épületben találhatók. Minden helyiségünkben biztonságos, stabil és gyors üzleti WIFI áll bérlőink és vendégeik rendelkezésére.

Irodáinkban a kényelem és a rugalmasság mellett a biztonságra is kiemelt figyelmet fordítunk. Hosszabb távú, több napon át tartó bérlés esetén sem szükséges naponta hazavinni a számítógépet vagy más felszerelést. Ezekre másnap reggelig riasztó és a legprofibb kamerás biztonsági rendszer vigyáz, a legtökéletesebb biztonságot pedig több zárható széf garantálja.

Mindezt az irodabérlet piacán versenyképes áron, egyedi csomagajánlatok, rugalmas, óradíjas rendszer keretében kínáljuk bérlőink számára.

Tudnivalók bérlés előtt

Irodabérléskor a FRoffice-nál foglalóként a teljes bérleti díj legalább 50%-át kérjük. A fennmaradó összeget máskor, de legkésőbb a bérlés kezdő időpontja előtt 48 órával szükséges befizetni. Ha a foglalás lemondása az időpont előtt legalább 2 héttel történik, a teljes befizetett összeg visszajár. 1 héttel előtte 50%-ot tudunk visszatéríteni, a foglalt időpont előtti 48 órában pedig már nem jár vissza a foglaló összege. Ha a foglalás kezdete előtt minimum 48 órával érkezik igény időpont-változtatásra, a kérést minden gond nélkül teljesíteni tudjuk. A bérleti díjról ÁFA-mentes számlát állítunk ki.

A FRoffice nyitott irodája és minden bérelhető helyisége előzetes egyeztetés után szabadon bejárható. A látogatáshoz időpontfoglalás weboldalunkon keresztül lehetséges.