Az FRoffice is része annak a kezdeményezésnek, amely október utolsó hetében ingyenes próbanapokkal várja a közösségi irodák iránt érdeklődőket. A FreelancerBlog felhívására sok más iroda mellett hozzánk is bárki jöhet és egy egész napot tölthet nálunk.

Itt a szuper lehetőség, hogy kipróbáld, milyen a munkanap egy közösségi irodában! Ha még nem jártál ilyen helyen, garantáltan új élmény lesz, tonnányi inspirációval és még új kapcsolatokat is építhetsz!

— áll az október 25 – 29. közöttre szervezett esemény felhívásában.

A programot, amelyhez az FRoffice is meghívót kapott a FreelancerBlog csapata szervezi, amelynek vezetője, Filep Szilvia felhívásában azzal érvelt, hogy a közösségi irodák kulcsszerepet játszanak a munkavégzés jövőjének alakításában. Ezért a FreelancerBlog égisze alatt szeretnék a hazai irodákat népszerűsíteni és segíteni a Covid alatti/ utáni működésüket.

A program célja, hogy minél többen, minél több hazai közösségi irodát megismerjenek.

Az Open Coworking Week-re bármilyen Magyarországon működő közösségi iroda jelentkezhet, aki vállalja, hogy2021. október 25-29. közötta kapacitása erejéigingyenes próbanapot biztosít az előre regisztrált érdeklődőknek.

Ha már jártál közösségi irodában, arra buzdítunk, hogy próbálj ki más helyeket is, ismerj meg új arcokat és fedezd fel milyen színes a hazai coworking paletta! — fogalmaznak a meghívó levelükben, amelyre már több tucatnyian jelentkeztek eddig. A hazai közösségi irodák soraiból több vidéki helyszín közül is lehet válogatni. 

Például vannak résztvevő coworking helyek, Érdről, Solymárról, de a Balaton melletti Vászolyról is, amelyek az ingyenes nyílt napra várják a vendégeiket 

Itt lehet többet olvasni a részletekről, vagy jelentkezni a programra:  https://freelancerblog.hu/open-coworking-week/

Minket pedig itt tudtok elérni továbbra is:

Címünk: Budapest, Lehel u. 14, 1134
Telefon: 06 1 701 0849
Email: info@froffice.hu