A nyár végén még kókadtunk az aszfaltot is felperzselő hőségben, de a beütemezett irodai felújítások után gyorsan megtelt élettel és kreativitással az FRoffice. A tereink üzembiztossá váltak és teljes gőzzel robogunk a következő hónapok feladatai felé.

Magyarország egyik legjobb testorientált pszichoterapeuta képzésével nyitottuk a klasszikus iroda-szezonnak gondolt szeptembert. Az a közel 30 résztvevő, aki eljött hozzánk egy héten keresztül gyakorolt az FRoffice legújabb, multifunkcionális helyiségében. A Multi 2 – terem elég gyorsan a legnépszerűbb új szobánk lett.

A tágas, napfényes 30 négyzetmétres szoba azóta is jóga-, gyermekfoglalkozás-, családterápia-, személyes coaching- és minikonferenciák számára szolgál kényelmes helyszínül.

 

Úgy látszik, sikerült kölcsönösen inspirálódni a testorientált pszichoterapeutákkal, mert a hónap utolsó hetében ismét visszatérnek hozzánk az Integrative Core Dynamics – rendezvényének résztvevői.

Ahogy szeptemberben, úgy a következő napokban is igénybe fogják venni a Multi 2 – mellett a közösségi irodánk másik két szobáját is. Milyen jó, hogy a Coaching 1 mellett ott is beütemeztünk egy tisztességes fazonigazítást. A Privát 4 – külön bejáratú, saját vizesblokkal rendelkező – szintén most újragondolt — terében a napokban ért véget egy különleges csapat több hetes “elvonulása”.

A nemzetközi piacon is magasan jegyzett magyar startup cég, a ZeroITLab csapatépítő eseményének egyik legnagyobb tanulsága, hogy

igen is fontos és előnyös, ha egy 21. századi közösségi irodában van működő zuhanyzó, egy kompakt és korszerű konyha és egy komfortosan tágas étkező-nappali helyiség.

A sokszor egyetemi gólyatáborra emlékeztető hangulatú, irigylésre méltó metodikával dolgozó fiatalemberek úgy tudták hasznosan abszolválni napi 24 órás működésüket, hogy az intenzív etikus hacker-hadműveleteik senkit nem zavartak az közösségi tereinkben.

A vizes papucs-csattogás épp úgy elmaradt, mint az orosz, kínai vagy az amerikai hatóságok hekker-szűrő jelzései…eddig legalább is. A csapat annyira diszkréten végezte több hetes feladatát, hogy rajtunk – házigazdán kívül – szinte egyik személyi coach vendégünk sem tudott róluk. Pedig az elmúlt két hónapban több mint egy tucat új vendéget fogadhattunk, akik azóta is rendszeresen járnak vagy a Coaching 1 – es vagy a Multi 2 -es terembe.

Érdekes jelensége a közösségi irodák őszi piacának, hogy egyre többen jönnek le a szerről, és váltják fel a korábbi online-óráikat, és döntenek úgy, hogy érdemes újra személyesen találkozni a klienseikkel.

Ennek is köszönhető, hogy szájról-szája adják át az üzenetet a terapeuták, élet – és üzleti-cachingt folytató szakemberek arról, hogy érdemes jönni az FRoffice kényelmes és igényesen felújított tereibe.

A Dentalmenedzser saját továbbképzéséhez ismét hozzánk toborozta vendégeit, akik három héten keresztül jöttek a minikonferenciának is tökéletesen alkalmas Multi 2 -es terembe. De ne feledkezzünk meg a folyamatosan pezsgő klasszikus közösségi irodaterünkről sem: új bérlők költöztek be, több havi bérlet számukra is a legvonzóbb lehetőség volt – ezt a kedvezményes – alig 20.000 forintos – csomagot még decembereig lehet igényelni.

Sőt, több régi bérlőnk is úgy gondolta, hogy hosszabbít, és már 2022 tavaszáig elkötelezte magát hozzánk. Az egyéni bérlőink táborát erősíti Tim Bryant is, aki egy visszavonult amerikai sherifből lett kortárs író, és a napokban publikálta legújabb regényét, egy horror-thrillert…

Tim barátunk azóta már a következő könyvének alaptörténeteihez gyújti az anyagokat és készíti a jegyzeteket. És mindehhez a az FRoffice harmonikus és békés környezete adja számára az ideális teret. Ezt bizony nem mi mondjuk, itt saját maga mesél munkájáról:

https://fb.watch/8Jby9bpnxY/